Prezent astăzi la Iași, liderul Pro România, Victor Ponta, a declarat că partidul său va putea colabora cu PSD doar dacă se renunţă la „teleormanizarea” partidului.

„Dacă pesediștii pot să-i schimbe pe Dragnea, pe Dăncilă, să deteleormanizeze partidul, să-l ducă într-o direcţie social-democrată europeană, atunci da, putem să colaborăm, să facem proiecte comune, să ne sprijinim. Dar după cum se vede nu pot, iar teleormanizarea s-a dus şi în teritoriu. Şefii de filiale pe care Dragnea i-a pus prin judeţe sunt interimari. Nu-i lasă să se aleagă, iar aceşti oameni se comportă ca mici Dragnea în teritoriu şi asta îndepărtează electoratul şi creează o mare dezamăgire”, a spus Victor Ponta.

Liderul Pro România a mai precizat că românii îl urăsc mai tare pe Dragnea decât l-au urât pe Traian Băsescu.

„Dragnea are mulţi părinţi, primul e Băsescu. Apoi a venit în PSD pe vremea lui Năstase, după care a fost numărul doi în vremea lui Geoană. Eu am susţinut-o pe Rovana Plumb la conducerea partidului. Dragnea este expresia părţii baroniale lacome şi rele din PSD şi mă bucur că la Pro România scăpăm de aceste metehne. La PSD n-am reuşit”, a afirmat Victor Ponta.

Ponta a participat astăzi la reuniunea regională Pro România de la Iaşi, la şedinţă fiind prezenţi peste 150 de membri şi simpatizanţi ai partidului din judeţele din Moldova.

Articolul precedentAproximativ 20.000 de pelerini s-au închinat la moaşte
Articolul următorIntră Mihai Chirica în partidul lui Ponta?