Formația Politehnica Iași s-a impus astăzi, pe teren propriu, scor 1-0 (1-0), în fața echipei Astra Giurgiu, în primul meci al elevilor lui Mihai Teja pe teren propriu în actuala ediție de campionat.

Ieșenii se instalează în terenul advers încă din primele minute și Francisc Cristea trece pe lângă deschiderea scorului în minutul 12, șutul său de la marginea careului fiind reținut de Lazar. Gazdele continuă să preseze și în minutul 29 Lazar se remarcă la șutul lui Passaglia. Cu trei minute înainte de pauză, Francisc Cristea își încearcă din nou șansa, însă Lazar respinge greu. Dominarea gazdelor se concretizează și pe tabelă în minutul 43, când Frăsinescu înscrie cu capul, din interiorul careului, după un corner.

După pauză, giurgiuvenii urcă mai mult în atac și în minutul 51 Rusu se remarcă la șutul lui Begue. În minutul 68 iese la rampă și Alibec, șutul său trecând puțin peste poartă.

Odată cu trecerea timpului, ieșenii fac pasul înapoi, însă ocaziile vin tot la poarta lui Lazar, Chelaru trimițând puțin peste în minutul 74, imitându-l Andrei Cristea două minute mai târziu.

Cea mai mare ocazie a oaspeților vine în mintuul 82, când Alibec bate bine o lovitură liberă, însă Rusu reține.

Scor final 1-0 și ieșenii bifează prima victorie din actuala ediție de campionat.

Articolul precedentMarius Bodea: „Rușine, domnule Maricel Popa!“
Articolul următorȘofer de la CTP Iași, lăsat fără permis după ce a fost filmat trecând pe roșu