Formația Politehnica Iași s-a impus în această seară, pe teren propriu, scor 1-0 (1-0), în fața echipei Gaz Metan Mediaș și continuă să spere la intrarea în play-off.

Ieșenii încep mai bine meciul și, în minutul 14, Mihalache reia cu capul pe lângă poartă după un corner. După numai două minute, Garros scapă spre poartă, dar este blocat de Cristea.

Dominarea teritorială a gazdelor se concretizează și pe tabelă în minutul 29, când Flores execută o lovitura liberă în diagonală pe partea lui Sin, acesta trage la poartă, Pleșca respinge greșit și Zaharia înscrie din interiorul careului.

În minutul 34, la o fază asemănătoare cu faza golului, Garros trage puternic, Pleșca respinge iar greșit, dar Flores trimite slab.

În ultimul minut de joc al primei reprize, Mihalache bate bine o lovitură liberă, de la 25 de metri, dar Pleșca scoate de la vinclu.

După pauză, ieșenii au cedat delibrat posesia și oaspeții i-au dat emoții lui Mino în minutele 70, reluare Chamed în brațele portarului și 78, șut Chamed, din marginea careului, la colțul scurt, respins de Mino.

Scor final 1-0 și Iașul urcă pe locul 7, la două puncte de ultimul loc de play-off.