Formația Politehnica Iași s-a impus în această seară, în deplasare, scor 1-0 (0-0), în fața echipei FC Viitorul.

Fără să facă un meci strălucit, ieșenii au înscris din penalty, la singurul șut pe poartă, și au luat trei puncte extrem de importante care îi duc pentru moment pe loc de play-off.

Prima repriză a fost una echilibrată, cu un plus pentru ieșeni care au lăsat impresia că pot da lovitura.

Qaka a fost aproape de gol în minutul 22, șutând de la 18 metri, însă mingea fost deviată în corner. După alte șapte minute, Frăsinescu reia slab în urma unei lovituri libere executate de Flores.

Cea mai importantă fază a primei reprize a venit în minutul 42, când Drăguș a luat al doilea cartonaș galben, după o simulare în careul ieșean.

Cu un om în plus, ieșenii au jucat mai slab în repriza secundă, mijlocașii lui Stoican părând lipsiți de idei în fața unei apărări supraglomerate a Viitorului.

În minutul 66 echilibrul pe teren se echilibrează după ce Semedo vede și el al doilea galben.

În minutul 72, gazdele își trec în cont o mare ocazie de a marca. Mino boxează greșit o minge centrată în careu, iar De Nooijer se trage în portarul ieșean. După alte patru minute, Viitorul are cea mai mare ocazie de a marca. Mingea trimisă din lovitură liberă de Hagi nimerește bara transversală.

În minutul 85, ieșenii dau lovitura. Sin interceptează o minge în propriul teren, pătrunde în viteză, îl lansează în careu pe Platini, care este agățat de Cojocaru. Execută și înscrie Garros.

Scor final 1-0 pentru elevii lui Stoican care urcă pe locul 6, la egalitate de puncte cu FC Viitorul, ocupanta locului 5.

Articolul precedentProtest al angajaților E-ON Iași
Articolul următorSancțiune dată în urma exploziei de la căminul de nefamilişti din Iași