Compania Wizz Air a anunțat introducerea a șase noi curse, începând cu vara acestui an, și alocarea unei noi aeronave în baza de la Iași.

Noile destinații sunt: Barcelona – Spania, Bari – Italia, Verona – Italia, Torino – Italia, Berlin Schonefeld – Germania și London Southend – Marea Britanie. Mai mult, au fost crescute și frecvențele de zbor pentru anumite destinații turistice operate de companie.

Și Blue Air a anunţat că lansează o nouă rută de zbor de pe aeroportul din Iaşi. Din 16 iunie, va decola prima aeronavă Blue Air din Iaşi către Verona. Săptămânal vor fi operate câte trei zboruri către această nouă destinaţie.

Din Bucureşti, în data de 15 iunie, va fi inaugurată ruta către Munchen, cu patru zboruri pe săptămână,

Totodată, Blue Air lansează şase noi rute de pe aeroportul din Bacău: Atena, Birmingham, Copenhaga, Larnaca, Oslo şi Stuttgart. Aceste rute se adaugă celorlalte nouă operate în prezent de pe Aeroportul International George Enescu. Astfel, începând cu 15 iunie 2020, pasagerii din Bacău vor călători cu Blue Air către 15 destinaţii diferite, ce pot fi rezervate chiar de acum pe site-ul companiei.

“Preţul biletelor către noile destinaţii porneşte de la 19,99 euro, iar prin programul de abonamente anuale Blue Benefits, pasagerii şi partenerii lor de călătorie beneficiază de reduceri semnificative la biletele de avion şi la bagajele de cală. Odată cu lansarea noilor rute din Bacău, cu o frecvenţă de două ori pe săptămână, vom aloca cea de-a treia aeronavă pe această bază”, a declarat Carsten Schaeffer, Director Comercial Blue Air.

Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportaţi şi are peste 1.000 de angajaţi.

Compania operează avioane tip Boeing 737 şi are în derulare un program amplu de înnoire a flotei. În cei 15 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 30 de milioane de pasageri şi a zburat peste 340 milioane de kilometri.