Un individ din județul Iași a fost pedepsit de către magistrați, după ce a fost acuzat de comiterea unei fapte oribile.

Judecătorii din cadrul Tribunalului Iași au dispus condamnarea lui Ioan Bobi M. la zece ani de pușcărie, pentru omor.

Decizia nu este definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul individului a început pe data de 17 septembrie 2018. Asta, după ce anchetatorii au dispus reținerea și, mai apoi, arestarea lui începând cu data de 26 iulie 2018. 

La finele lunii iulie 2018, Ioan Bobi M. a fost încătușat de oamenii legii. Conform anchetatorilor, la data respectivă, o copilă în vârstă de 16 ani și-a găsit sfârșitul la marginea unei păduri din localitatea Hălăucești.

Martorii au afirmat că, de mai multe ori, Ioan Bobi M., în vârstă de 21 de ani, ar fi fost văzut prin satul Hălăucești cum o lovește pe minorădar nimeni nu s-a gândit că, într-o zi, individul o va ucide. Oamenii legii au mai spus că individul ar fi lovit-o de mai multe ori pe adolescentă, pânăcând aceasta s-a prăbușit la pământ. Când și-a dat seama ce a făcut, individul ar fi mers în sat și ar fi cerut ajutor.

Potrivit anchetatorilor, ulterior, acesta s-ar fi întors cu douăbidoane de apă unde rămăsese cadavrul fetei, ar fi încercat săo “trezească“, dar copila murise deja. La fața locului a ajuns un echipaj medical, dar nu a putut decât să constate decesul.

În urma tragediei, Ioan Bobi M. a fost ridicat de către oamenii legii și dus la spital, pentru efectuarea unei expertizeDe asemenea, cadavrul copilei, care a murit cu ochii deschiși, a fost preluat și dus la Institutul de Medicină Legală, din Iași.

Articolul precedentParfumurile l-au adus în atenția Poliției!
Articolul următorAproape 170 de ani de PUȘCĂRIE, în același dosar: ce s-a întâmplat!