Imaginile postate de președintele Consiliului Județean Iași, Maricel Popa, cu reabilitarea grădiniței din satul Răsboieni, comuna Țibănești, a atras un val de reacții negative. Totul este legat de o poză cu toaleta grădiniței, unde se poate observa că WC-urile sunt la comun, zeci de copii fiind nevoiți astfel să folosească toaleta în văzul altor copii.

La scurt timp după ce zeci de persoane au comentat negativ, poza a fost ștearsă de pe psgina de Facebook a liderului PSD Iași.

„Domnule Popa, este jenant să te lauzi cu o toaletă în incinta unei unei unități de învățământ din mediul rural, ca o mare realizare a PSD ! Ca și lauda cu realizarea unui drum de 1 km de la Bursuc Deal la Bursuc Vale, de acum câtva timp în urmă. Oare cei ce se ocupă de promovarea imaginii și a realizărilor domnului Popa vor să îl denigreze sau realmente acesta este maximul realizat de el în județul Iasi. Eu zic că astea îi sunt realizările din ultimii 3 ani! Trist, dar adevărat!“, a comentat pe pagina sa de Facebook ldierul PMP Iași, Alin Aivănoaei.