În cadrul Proiectului „Deschide-ţi mintea, nu fi închis!”, poliţiştii Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, împreună cu reprezentanți ai Penitenciarului Iaşi, au desfășurat o activitate la Liceul Tehnologic „Haralamb Vasiliu”, din orașul Podu Iloaiei.

În cadrul activității, elevii au fost informaţi cu privire la aspectele legale referitoare la infracţionalitate şi asupra consecinţelor pe care le implică acest gen de comportament.

În contextul activității, două persoane aflate în custodia Penitenciarului Iași au purtat discuții cu elevii, prezentând cauzele și efectele deciziilor care au dus la executarea unei sentințe în ]nchisoare.

Elevii au fost încurajați să aibă o relație deschisă cu părinții, să apeleze la sfatul lor sau al profesorilor când se află în situații dificile și să aleagă responsabil. La activitate au participat 250 de elevi și șapte profesori.

 

Articolul precedentGALERIE FOTO: ACCIDENT rutier EXTREM de grav, la Leţcani: două microbuze s-au izbit! Peste 25 de VICTIME!
Articolul următorPeste 15 şoferi, lăsaţi fără permise în doar câteva ore