Formația Politehnica Iași rămâne fără victorie pe teren propriu în play-out după ce a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-1), partida disputată în această seară, pe „Emil Alexandrescu“, cu echipa Concordia Chiajna.

Începutul de meci este echilibrat, însă oaspeții trec pe lângă deschiderea scorului în minutul 6. Cristescu îl depășește pe Gardoș, care pare că a uitat complet fotbalul, și trage în portar.

Ieșenii domină steril și ocaziile importante vin tot la poarta lui Mino. În minutul 35, Cristescu trimite puțin peste poartă, din centrarea lui Nivaldo pentru ca în minutul 43 același Cristescu să înscrie după ce Bawab beneficiază de o gafă a lui Sin și o pasă greșită a lui Frăsinescu.

Repriza a doua începe abrupt, Enoh înscriind din interiorul careului, după o pasă printre a lui Platini, singurul jucător care poate lua notă de trecere:

În minutul 60, Platini găsește o nouă pasă foarte bună, însă Semedo se pierde în driblinguri și trage slab, în portar.

După alte 10 minute, Nasciemnto execută bine un orner, însă Gardoș, din centrul acreului trimite slab, mai rău ca în curtea școlii.

În prelungiri, Platini pasează din nou perfect pentru Semedo, intervine Meira care respinge puțin peste poartă. La faza imediat următoare, Mihalache ratează ocazia de a opri toate cele trei puncte la Iași.