Un individ din Iaşi a fost reţinut de oamenii legii, după ce pe reţeaua de socializare Facebook a apărut un film în care protagonistul lovea un minor şi îl obliga să bea un lichid galben, despre care spunea că este urină.

Surse judiciare au precizat joi faptul că individul de 37 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore.

“Pe data de 28 noiembrie 2018, în urma apariţiei pe reţelele de socializare a unui material video, Poliţia s-a autosesizat, fiind întocmit un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe şi lipsire de libertate în mod ilegal. În urma cercetărilor a fost identificat suspectul, în vârstă de 37 de ani, care a fost reţinut pentru 24 de ore”, au precizat sursele menţionate.

Conform acestora, a fost identificată şi o minoră, care este cercetată acum pentru lovire sau alte violenţe.

Oamenii legii au mai menţionat că suspectul va fi dus în cursul zilei de joi la instanţă, cu propunere de arestare preventivă.

În cadrul filmului, care durează peste două minute, se vede cum victima se află pe o canapea dintr-un imobil din Iaşi, iar o minoră îl loveşte cu palma în cap, iar, mai apoi, un individ îl loveşte cu piciorul, dându-i să bea un lichid galben dintr-o cană şi spunându-i că “e pipi de domnişoară”.

 

 

Articolul precedentAdministratori de firmă, puşi la plată de oamenii legii
Articolul următorCercetat penal din cauza carnetului