Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi“ Iași (TUIASI) a reuşit să atragă deja un număr similar de absolvenţi cu cel de anul trecut, deşi perioada de admitere durează până săptămâna viitoare, pe data de 25 iulie.

Astfel, până în acest moment au fost depuse 2.652 de dosare la taxă şi buget, anul trecut cifra depăşind cu puţin 2.700 de dosare. De asemenea, universitatea a depăşit deja cu un dosar numărul celor de la buget care au rămas la Politehnică, anul trecut, la finalul perioadei de admitere din luna iulie, după confirmarea locurilor, fiind depuse 2.574 de dosare, iar la finalul zilei de ieri erau înregistrate 2.575 de dosare la buget şi 77 la taxă. În ceea ce priveşte numărul de dosare la taxă, anul trecut au fost depuse şi confirmate 116 dosare pentru studiile de licenţă.

La Facultatea de Automatică şi Calculatoare din cadrul Universităţii Tehnice „Gherghe Asachi” din Iaşi sunt aproape 2,5 candidaţi pe unul dintre locurile la buget. Examenul grilă pe baza căruia se va face selecţia să se desfăşoare pe data de 22 iulie. Tot pe data de 22 iulie vor fi afişate şi rezultatele examenului, actele în original putând fi depuse fie în perioada 23-25 iulie, fie în perioada 26 – 29 iulie, rezultatele finale urmând să fie afişate în cea de-a doua parte a zilei de 29 iulie.

Articolul precedentParchetul Militar Iaşi anchetează o intervenţie a jandarmilor la Vatra Dornei, după ce un bărbat a murit
Articolul următorAngajări la Spitalul „Sf. Parascheva“. Se caută medici şi un farmacist şef