Deranjat de faptul că focul de artificii plănuit pentru a marca finalul Sărbătorilor Iașului a fost anulat cu câteva ore înainte după ce ISU Iași nu a eliberat autorizația necesară, primarul Iașului, Mihai Chirica, l-a atacat dur pe șeful PSD, Liviu Dragnea.

„Nu încerc să forțez legea. Nu este misiune mea ca primar să fiu primul care dă tonul dezordinii. O să verific de ce pe locația pe care se trage de 25 de ani, deodată nu se mai poate. E cusută cu puțină ață roșie toată povestea asta. Chiar dacă trebuie să tragem din Teleorman, o să tragem și de acolo! Vom fi aici și după ce mor Dragnea și toate lichelele… Ne vom continua misiunea pentru ieșeni și vom face și foc de artificii și ne vom bucura de Sărbătorile Iașului. La înmormântarea oricăruia dintre ei, din banii mei, voi face un mic foc de artificii autorizat! Și mă voi ține de cuvânt!”, a spus Mihai Chirica.

În cursul zilei de astăzi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iaşi a notificat firma responsabilă de organizarea jocului de artificii programat pentru finalul concertului din cadrul celei de-a XXVII-a ediţii a Sărbătorilor Iaşului că, în baza prevederilor Legii 126 / 1995 privind regimul materiilor explozive, nu eliberează avizul necesar pentru desfăşurarea spectacolului.

Articolul precedentPrins în flagrant în pădure: ce a urmat
Articolul următorÎn cătușe, după ce a spart sediile a zece firme