Aproape 2.000 de persoane s-au strâns sâmbătă seara în Piaţa Unirii, din centrul Iaşului, pentru a susţine mitingul diasporei de la Bucureşti.

Cele 2.000 de persoane s-au strâns sâmbătă seara în Piaţa Unirii, din Iaşi, pentru a protesta, în semn de susţinere cu mitingul diasporei, organizat la Bucureşti.

Astfel, protestatarii din Iaşi au format, ca de fiecare dată, un cerc, având cu ei steaguri ale României şi ale Uniunii Europene. În plus, oamenii au venit în centrul Iaşului cu vuvuzele şi cu pancarte pe care sunt scrise mesaje anti-Guvern şi anti-PSD.

Totodată, aceştia au început să scandeze lozinci precum: “Afară, afară cu PSD din ţară!”, “Jos Guvernul!” şi “PSD, ciuma roşie!” Ulterior, aceştia au pornit în marş pe bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt, către sediul PSD.

Amintim că, vineri seară, câteva mii de ieşeni s-au strâns în Piaţa Unirii, ulterior pornind într-un marş pe traseul Piaţa Unirii – bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt – bulevardul Anastasie Panu – zona Târgu Cucu – bulevardul Independenţei – Piaţa Unirii.

Articolul precedentAlcoolemie-record constatată pe străzile din Iaşi, după un ACCIDENT!
Articolul următorPoli Iaşi s-a făcut din nou de râs