Ieșenii pot lucra acum și din mijlocul de transport în comun dacă aleg să urce în Tramvaiul Coworking, care este dotat cu Internet wireless gratuit, prize pentru încarcarea laptopurilor și telefoanelor mobile, precum și o bibliotecă.

Coworking presupune un stil de lucru ce implică un loc de muncă comun, adesea pentru persoane ce activează în domenii diferite. În general, spațiile de coworking au ca scop stimularea antreprenoriatului și prin sesiuni, evenimente și workshop-uri pe diferite teme, cu scopul de a spori transferul de cunoștințe către cei care au o idee de business și sunt în curs de dezvoltare sau cei care au deja o inițiativă dezvoltată dar au nevoie de sprijin.

Tramvaiul CoWorking se înscrie în seria de initațive prin care Fab Lab Iași sprijină și dezvoltă evenimentele și inițiativele tehnologice, coagulând comunitatea tehnologică din Iași într-o comunitate regională care reunește profesioniști, studenți, profesori, companii, antreprenori, organizații și grupuri de inițiativă din domeniul tehnologic.

Tramvaiul ales este de tip GT4, cu o capacitate de 140 de locuri, dintre care 43 pe scaune.

Articolul precedentUite ce a păţit după ce a făcut SCANDAL!
Articolul următorPeste cinci milioane de lei, pentru investiții în județul Iași