Edilul-şef al Iaşului, Mihai Chirica, a precizat sâmbătă că Legea bugetului va arunca România în haos, iar cei din PSD se ţin de glume.

“Observ cu stupoare că, în loc să repare cât se mai poate haosul și dezastrul în care, în actuala sa formă, Legea Bugetului de stat va arunca România, PSDragnea lansează ironii de doi bani la adresa Președintelui României… Ca și cum Președintele ar fi scris sinistrul proiect al Legii Bugetului, iar nu penalii Vâlcov și Dragnea, ultimul, de altfel, de abia întors dintr-un lung și exorbitant concediu în țările calde…”, a spus Mihai Chirica.

Primarul Iaşului a adăugat că România are nevoie de oameni preocupaţi de viitorul ţării.

“Nu de glumițe de Teleorman are România nevoie acum, ci de oameni serioși și resposabili, preocupați de viitorul țării, iar nu de ștergerea propriului trecut penal! Eu însă nu mai am nicio așteptare din partea PSDragnea, această aberație politică ajunsă la putere care comite poante de prost gust în mediul virtual, iar în viața reală își bate joc de întreaga țară! De atât e în stare PSDragnea: să facă machete ieftine cu fermoare, să deschidă porțile pușcăriilor și să pună lacăt pe viitorul României!”, a încheiat Chirica.