Polițiștii ieșeni au intrat în alertă miercuri dimineață, după ce o femeie a fost înjunghiată în gât pe strada Cerna, din cartierul ieșean Mircea cel Bătrân.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași au precizat că o femeie care se afla pe strada respectivă, în fața unei case de amanet, a fost înjunghiată în zona gâtului de către un individ de etnie rromă.

Oamenii legii au fost anunțați prin intermediul numărului pentru apeluri de urgență 112 despre producerea incidentului.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, dar și unul de Poliție. Deocamdată nu se cunosc motivele atacului violent, iar anchetatorii verifică imaginile de pe camerele video din zonă, pentru a identifica autorul și a-l aduce în fața legii.

În urma incidentului, victima a fost transportată de urgență la Spitalul “Sfântul Spiridon”, din Iași, pentru primirea de îngrijiri medicale de specialitate.

Din câte se pare, suspectul a fost identificat și reținut de oamenii legii. Surse apropiate anchetei susțin că individul a fost dus la audieri la Secția I de Poliție.

Martorii au afirmat că suspectul și victima (care au aproximativ 30 de ani) se cunoșteau, aceasta din urmă fiind o prietenă de-a mamei lui.

În plus, din câte se pare, suspectul ar avea afecțiuni psihice, urmând a se stabili dacă acesta a avut sau nu discernământ.

 

Articolul precedentMici și bere din partea Primăriei Iași, la serbarea câmpenească de 1 Mai
Articolul următorGALERIE FOTO: Accident rutier GRAV, în județul Iași: trei mașini, implicate!