Oamenii legii și conducerea Liceului Tehnologic “Victor Mihăilescu Craiu”, din comuna Belceşti, județul Iași, au demarat anchete la nivelul unităţii după ce persoane necunoscute au intrat în cursul nopţii de joi spre vineri în incinta instituţiei şi au distrus zece cataloage şi calculatorul directorului.

Reprezentanții ISJ Iași au precizat faptul că situaţia şcolară a copiilor va fi refăcută în baza lucrărilor, a tezelor şi a notiţelor făcute de profesori de-a lungul acestui semestru.

Conform reprezentanților unității, şcoala era supravegheată video.

Agenții din cadrul Poliției Hârlău au fost sesizați în această dimineață cu privire la faptul că sediul unei unități școlare din localitatea Belcești ar fi fost spart și ar fi fost distruse mai multe bunuri prin incendiere. La fața locului se află un echipaj de Poliție, care efectuează cercetări cu privire la acest incident. Din primele informații reiese că autorul ar fi un tânăr, dar verificările continuă și, la final, se vor lua măsurile care se impun”, au declarat vineri dimineață reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.