Direcţia de Sănătate Publică Iaşi informează cu privire la apariţia a 2 focare Covid-19 în Judetul Iaşi:

S.C. APAVITAL S.A. IAȘI – Birou comercial Tg. Frumos – 5 salariați. Persoanele confirmate cu noul coronavirus sunt izolate la domiciliu sub monitorizarea medicilor de familie. S-a efectuat dezinfecția tuturor spațiilor unității. Contacții direcți de la locul de muncă au fost carantinați. Biroul a fost închis.

CENTRUL DE SERVICII SOCIALE BOGDANA – 9 (8 beneficiari și 1 angajat). Beneficiarii au fost izolați în centru fiind monitorizați de personalul centrului și telefonic de medicul de familie. Angajatul a fost izolat la domiciliu.

De asemenea, Direcţia de Sănătate Publică informează cu privire la actualizarea numărului de persoane confirmate cu noul coronavirus în cadrul unui focar Covid-19 din Judeţul Iaşi:

CĂMINUL DE PENSIONARI ”SF. CUVIOASA Parascheva” Copou – au fost confirmați pozitiv cu COVID-19 încă 4 beneficiari. În cazul acestui focar, iniţial au fost confirmaţi pozitiv cu noul coronavirus 40 de beneficiari și 11 salariați. La ultima testare s-au mai depistat pozitivi 4 beneficiari. Este efectuată aprovizionarea constantă cu echipament de protecție și dezinfectante și s-a realizat dezinfecția în toate spațiile.

Sursa: Realitatea de Iasi