Fostul antrenor al FCSB, Mihai Teja, a semnat luni după-amiază un contract pe un an cu Politehnica Iași.

Revenit din vacanţa petrecută în străinătate, Teja a declarat ieri că, după o nouă rundă de discuții cu preşedintele Adrian Ambrosie, va lua o decizie.

În cadrul unei conferinţe de presă desfăşurată luni după-amiază, Mihai Teja a susţinut că a discutat şi fostul antrenor, Flavius Stoican, cu privire la lotul echipei din Copou. Întrebat cum va reacţiona dacă formaţia ieşeană nu va fi susţinută financiar, nu va rămâne.

“Dacă nu va exista susţinere financiară, nu va avea rost să mai stau. În cariera de antrenor poţi da peste tot felul de situaţii, dar care te întăresc, te fac mai puternic. Nu ştiu dacă voi aduce vreun jucător de la FCSB. Pe de altă parte, cu privire la susţinerea financiară, eu cred în ceea ce mi s-a promis. Vorbim despre o echipă de fotbal dintr-un oraş foarte puternic. Am primit garanţii că totul va fi OK din acest punct de vedere. Îi cunosc pe jucătorii Iaşului, sunt băieţi de caracter şi care vor munci în continuare”, a declarat Mihai Teja.

Antrenorul a adăugat că oricine îşi doreşte cei mai buni jucători, dar că există probleme peste tot şi nu se întâmplă foarte des să fie totul perfect. “Vom vedea în primele două-trei luni cum se vor mişca lucrurile. Aşa cum am spus, dacă nu vor fi condiţiile pe care le-am cerut, nu voi sta!”, a subliniat Teja.

Mihai Teja a rămas fără echipă la finalul sezonului, după ce a plecat de la FCSB, formaţie pe care a preluat-o în această iarnă. A fost dat afară de FCSB după ce a ratat titlul şi echipa a terminat pentru al patrulea sezon consecutiv pe locul secund în campionat.

 

Articolul precedentPeste 1.500 de locuri pentru admiterea din acest an la USAMV Iași
Articolul următorAndrei Sin a semnat cu Sepsi Sfântul Gheorghe