Doi indivizi vor fi nevoiți să dea ochii cu magistrații, după ce au fost acuzați de comiterea unei infracțiuni.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași au dispus trimiterea în judecată a Vasilicăi Marina Calancea, pentru trafic de influență și a lui Petru Bărgăoanu, pentru complicitate la trafic de influență.

Dosarul a fost trimis la Tribunalul Iași, urmând ca instanța să stabilească un prim termen de judecată.

Anchetatorii ieșeni au precizat că cei doi au fost prinși de un investigator sub acoperire în timp ce comiteau infracțiunile de care au fost acuzați.

Pe data de 5 octombrie 2015, Vasilica Marina Calancea a pretins suma de 300 de lei de la investigatorul cu identitate atribuită V.M. pentru a se prevala de influența pe care o avea asupra funcționarilor din cadrul SPCLEP Răducăneni, din județul Iași, pentru a-i determina pe aceștia, în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu, să urgenteze eliberarea cărții de identitate pentru V.M.”, a precizat Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Potrivit acesteia, la aceeași dată, Petru Bărgăoanu ar fi intermediat pretinderea sumei de 300 de lei de la V.M. de către Marina Calancea, care se prevala de influența pe care o avea asupra funcționarilor din cadrul SPCLEP Răducăneni, și ar fi cerut pentru sine suma de 100 de lei pentru activitatea desfășurată.

Articolul precedentSuspectat că l-a ucis pe cel care îl ajuta
Articolul următorNu va face o zi de PUŞCĂRIE, după ce a fost cercetat pentru OMOR