Un primar din județul Iași își face stână cu… utilaje și angajați ai Primăriei! Este vorba despre edilul din Bârnova care a fost surprins în timp ce coordona lucrările la ridicarea unei ferme în satul Pietrăria. Acesta era însoțit de un excavator de la Primărie, de un subaltern și de oameni obligați să facă muncă în folosul comunității. 

Publicația Reporter IS a publicat o serie de imagini cu primarul din localitatea Bârnova, în timp ce coordona lucrările la ridicarea unei ferme, folosind un excavator de la Primărie și mai multe persoane obligate să facă muncă în folosul comunității

 

Jurnaliștii locale susțiin că lucrările se făceau la o investiție privată a ediului, însă acesta a afirmat că „ajută un nevoiaș”, a motivat el.

 

Surse din localitate l-au contrazis: „E stâna lui. Prin interpuși. Folosește la lucru angajați din Primărie și pe cei pe care instanța i-a pus la muncă în folosul comunității. (…) Tot la stâna aia a tras curent electric, iluminat public. E o practică la el să folosească salariații din subordine în interes personal”, a explicat cetățeanul din Bârnova, sub rezerva anonimatului.

 

 

 

Sursa: Realitatea de Iasi

Articolul precedentPrimul mesaj al lui Erdogan după ce a fost reales: : Nimeni nu a pierdut. Au câştigat 85 de milioane de oameni
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET