Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Iași au identificat doi tineri bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. Aceștia au fost reţinuți pentru 24 de ore.

Astfel, oamenii legii din Biroul de Investigații Criminale, cu sprijinul procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, au identificat doi tineri, de 22 de ani, respectiv 19 ani, ambii din comuna Bârnova, bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat faptul că, pe data de 10 octombrie, în timp ce s-ar fi aflat în municipiul Iași, aceştia ar fi deposedat de telefonul mobil, prin acte de violență, o tânără în vârstă de 23 de ani, a declarat Ioana Buştiuc, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

Anchetatorii au mai spus că prejudiciul a fost recuperat, bunurl respectiv fiind restituit persoanei vătămate.

Pe baza probatoriului administrat în cauză, cei doi tineri bănuiți de comiterea infracțiunilor de tâlhărie au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind introduși în Arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iași”, a adăugat Ioana Buştiuc.

Conform acesteia, cei doi tineri urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, cu propuneri legale, iar cercetările continuă în acest caz, pentru stabilirea întregii situaţii de fapt.

 

Articolul precedentAccident de circulaţie cu victime, în judeţul Iaşi
Articolul următorBănuiţi că au dat o spargere