Un cunoscut al oamenilor legii a fost pedepsit din nou de către judecătorii ieșeni, după ce a fost acuzat de tragerea unei „țepe”. 

Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au dispus condamnarea lui Iulian Stelian C. la pedeapsa rezultantă de patru ani, opt luni și 182 de zile de închisoare, pentru înșelăciune în formă continuată (două acte materiale). 

În fapt, judecătorii ieșeni au contopit mai multe pedepse emise de instanțe pe numele individului în ultimii ani, tot pentru înșelăciune, în acest caz fiind vorba despre o recidivă post-condamnatorie. 

Instanța admite acţiunea formulată de către partea civilă I.B. şi obligă inculpatul la plata către partea civilă a sumei de 80 de lei cu titlu de daune materiale. Ia act că persoana vătămată M.P. a renunţat la pretenţiile civile formulate în cauză. Dispune confiscarea de la inculpat a sumei de 61 de lei”au menționat magistrații ieșeni

Decizia nu este definitivă, aceasta putând fi contestată. 

Procesul individului a început pe data de 12 aprilie 2017. Conform anchetatorilor, individul ar fi păcălit doi bărbați în acest caz. 

Totuși, problemele lui Iulian Stelian C. cu legea au început cu mult înainte, mai exact din octombrie 2012, când a și fost reținut și, mai apoi, arestat preventiv, pentru același gen de infracțiune, potrivit magistraților. 

 

Articolul precedentCaptură impresionantă a polițiștilor ieșeni
Articolul următorPensionar ieșean, acuzat că i-a tăiat gâtul soției!