Pope Francis greets faithful from his popemobile in Cartagena, Colombia, September 10, 2017. Osservatore Romano/Handout via REUTERS ATTENTION EDITORS - THIS IMAGE WAS PROVIDED BY A THIRD PARTY. NO RESALES. NO ARCHIVE

Comitetul Interministerial pentru Securitate „Vizită Papa Francisc 2019” le mulțumește pentru sprijin și înțelegere locuitorilor din Iași, București, Miercurea Ciuc și Blaj. 

Sunteți adevărați parteneri și beneficiari ai vizitei Suveranului Pontif, în acest moment istoric pentru România. Acțiunile ce vor avea loc în toate cele patru orașe aflate în programul Papei au fost concepute pentru a veni în întâmpinarea dorinței locuitorilor de a păstra ritmul normal al vieții cotidiene, dar și în sprijinul celor sosiți special cu prilejul acestor momente istorice. Vă rugăm respectați măsurile de securitate și restricțiile impuse de prezența și activitățile publice ale Sanctității Sale”, au precizat organziatorii.

Potrivit acestora, este interzisă deținerea de arme de orice fel (inclusiv cuțite mici sau alte obiecte cu muchii ascuțite etc.), materiale explozive sau incendiare (petarde, torte, artificii, recipiente sub presiune), băuturi alcoolice, substanțe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant (spray-uri, fiole etc.) ori alte obiecte (bâte, bețe, bastoane din lemn, metal sau alte materiale, recipiente de sticlă), precum și alte mijloace tehnice luminoase sau sonore ce pot fi folosite pentru a tulbura buna desfășurare a activităților și siguranța publicului.

În plus, participarea la evenimente se face fără bagaje voluminoase. Mai mult, pe traseul de deplasare al coloanei oficiale este interzisă folosirea dronelor.

 

Articolul precedentPoli Iaşi, dată în judecată din nou!
Articolul următorProbleme în trafic: cu dosare PENALE din cauza alcoolului şi a permisului