Consiliul Local Iași se va reuni în cursul acestei săptămâni într-o ședință ordinară, pe ordinea de zi fiind peste 20 de proiecte de hotărâre.

Cel mai important proiect vizează rectificarea bugetară a instituției. Consilierii vor mai discuta despre demararea unor proiecte în municipiu, dar și nominalizarea unor aleși în unele consilii de administrație la unitățile subordonate Consiliului Local al Iașului.

„Consilierii locali vor discuta un proiect de hotărâre privind redistribuirea excedentului municipiului Iași înregistrat la 31 decembrie 2018, un proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului general al municipiului Iași pe anul 2019, dar și un proiect de hotărâre privind aprobarea cofinanțării la proiectul «Oaza de verdeață din cartierul nostru». Pe ordinea de zi va mai figura un proiect de hotărâre privind aprobarea studiului de fezabilitate, a indicatorilor tehnico-economici, a proiectului tehnic de execuție, precum și a bugetului aferent proiectului privind construcția unei grădinițe în zona Dacia și a uneia în zona Bucium”, au spus reprezentanții Primăriei Iași.

Pe ordinea de zi va mai figura un proiect de hotărâre privind modificarea statutului de funcții al Poliției Locale Iași.

Articolul precedentRazie în traficul din Târgu Frumos: ce au descoperit poliţiştii!
Articolul următorConsiliul Județean Iași dă aproximativ 170.000 de lei mai multor biserici