Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Bivolari au depistat, în trafic, un cetățean român care conducea un autoturism, deşi era în stare de ebrietate.

În data de 19 decembrie  a.c, în jurul orei 00.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Bivolari, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit, pe raza localităţii de frontieră Tabăra, pentru control, un autoturism înmatriculat în România, condus de un ieşean, cetățean român în vârstă de 48 de ani.

La solicitarea prezentării documentelor, s-a constatat faptul că bărbatul emană o puternică halenă alcoolică, fiind solicitat sprijinul unui echipaj al Poliţiei Rutiere Iași în vederea testării cu aparatul etilotest. La testare a reieşit o alcoolemie de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la Spitalul Clinic de Urgență “ Prof. Dr. N. Oblu” Iași, pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Sursa: Realitatea de Iasi

Articolul precedentAutoturism semnalat furat din Marea Britanie,  descoperit în trafic de polițiștii de frontieră ieșeni
Articolul următorSolstițiul de iarnă 2021. Tradiții și superstiții. Ce să faci neapărat în cea mai scurtă zi – 21 decembrie