Șapte oameni au murit într-un accident deosebit de grav care a avut loc pe DN28, în care au fost implicate un camion, o autoutilitară și o ambulanță. Vă avertizăm că informațiile care urmează au un puternic impact emoțional. 

Din primele cercetări, șoferul camionului ar fi intrat în derapaj și ar fi acroșat ambulanța. În urma impactului, camionul a derapat, a intrat pe contrasens și a lovit în plin microbuzul.

În tir se afla o persoană, în autoutilitară erau şase persoane, iar în Ambulanţă trei oameni, dintre care o femeie însărcinată. Șapte oameni au murit, şase din autoutilitară și şoferul camionului.

 

Victimele sunt din două sate ale comunei Balş şi mergeau la lucru în Iaşi. Toţi lucrau în echipă, în construcţii. Şoferul autoutilitarei era casătorit şi avea doi copii.

Conducătorul autocamionului împlinise în urmă cu o lună 30 de ani şi în curând urma să se căsătorească. Bărbatul locuia în localitatea Dumeşti. Acesta era nemulţumit de salariul din ţară şi le-ar fi spus prietenilor că urmează să plece în străinătate ca să strângă bani pentru nuntă.

 

În urma impactului, gravida din ambulanță a născut de urgență. Femeia din Fărcășeni are 24 de ani și se află la prima sarcină. Aceasta a fost transportată la Maternitatea Elena Doamna, unde a fost testată rapid și a ieșit pozitivă la COVID.

Traficul în zonă a fost restricționat mai multe ore și s-a circulat pe o singură bandă. 

Sursa: Realitatea de Iasi

Articolul precedentAnunțul momentului vine de la Guvern. Când va scădea numărul de infectări Covid și când am putea scăpa de restricții
Articolul următorANUNȚUL așteptat de milioane de români. Ce MĂSURI ia Guvernul după facturile emise greșit