Un bărbat în vârstă de 52 de ani, din Iași, a încercat să se sinucidă, dar a fost văzut la scurt timp de către soție, care a intervenit și a tăiat funia pe care bărbatul a folosit-o pentru a se spânzura.

La fața locului a intervenit și un echipaj medical care l-a preluat pe pacient și l-a adus la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului „Sf. Spiridon“ Iași.

„Un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă s-a deplasat în cursul zilei de ieri pentru a oferi îngrijiri medicale unui bărbat în vârstă de 52 de ani, din localitatea Ciortești, care a avut o tentativă de sinucidere prin spânzurare, prezentând sindrom depresiv. Acesta a fost identificat rapid de propria soție, care a tăiat funia. În acest caz, echipajul medical a intervenit și i-a acordat îngrijiri pacientului, care ulterior a fost transportat la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului «Sf. Spiridon» Iași pentru a fi evaluat de către medici. Acesta va primi îngrijiri de specialitate și va fi ținut sub atenta supraveghere medicală“, precizează medicii Spitalului „Sf. Spiridon“ Iași.

Articolul precedentLa Primăria Iași se recuperează zilele libere date de Guvern
Articolul următorApaVital vrea să cheltuie 310.500 euro pe achiziția de autoutilitare