Agenţia de recrutare a personalului din domeniul agricol AgriBusinessJob caută să angajeze din rândul absolvenţilor Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad“ din Iaşi promotori pentru zona de sud-est a României şi Republica Moldova.

Agenţia de recrutare caută cinci oameni pe această poziţie pentru o companie distribuitoare de utilaje şi echipamente pentru agricultură.

Cei interesaţi vor avea ca responsabilităţi oferirea de suport în implementarea politicii de vânzare din regiunea alocată, evaluarea pieţei, estimarea cererii şi previzionarea volumului vânzărilor, îndeplinirea unui target asumat al vânzărilor, creşterea numărului de clienţi din România şi Moldova, dar şi păstrarea unei legături constante cu clienţii vechi, pentru consolidarea legăturilor.

Se cer studii superioare, putând fi atât proaspăt absolvenţi, cât şi alte persoane cu experienţe în vânzări din alte domenii, precum construcţiile, care să aibă permis de conducere şi cunoştinţe de operare a pachetului Microsoft Office.