Un grav accident feroviar a avut loc marți seară în județul Iași. 

Autoritățile au precizat faptul că, în urma accidentului, au rezultat doi decedați și o persoană rănită foarte grav.

“Am fost anunțați despre faptul că trei persoane au fost lovite de un tren. În urma impactului au rezultat doi decedați, o femeie și un bărbat. A treia victimă este în stare de inconștiență și va fi transportată de către echipajul SMURD la Unitatea de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului Sfântul Spiridon, din Iași”, a declarat marți seară medicul Ovidiu Popa, din cadrul SMURD Iași.

La fața locului s-au deplasat atât echipaje medicale, cât și reprezentanții ai CFR, dar și polițiști, care anchetează ce s-a întâmplat.

Accidentul a avut loc în comuna ieșeană Ciurea, în impact fiind implicat trenul accelerat București – Iași, care ar fi trebuit să ajungă în gară la ora 22.58.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și, respectiv, vătămare corporală din culpă.

 

Articolul precedentGALERIE FOTO: Primarul Iașului prezintă machete și desene și face promisiuni! Cu realizările e mai dificil…
Articolul următorAdministrator de firmă, amendat: uite de ce!