Un individ va fi obligat să dea ochii cu magistrații ieșeni, după ce a fost acuzat de comiterea unei infracțiuni grave.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași au dispus trimiterea în judecată a lui Iulian C., sub acuzația de tentativă la omor calificat.

Urmează ca Tribunalul Iași să stabilească un prim termen de judecată al procesului penal, după care magistrații vor asculta ce are de spus și individul în apărarea sa, pentru a putea emite o sentință în acest caz.

Anchetatorii ieșeni au menționat că întreg scandalul a pornit la mijlocul lunii noiembrie a acestui an.

Conform procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași, într-o seară, Iulian C. ar fi încercat să omoare un bărbat lângă care stătea la rând la un magazin non-stop din cartierul Dacia.

Oamenii legii au menționat că cei doi s-au luat la harță în urma unei dispute privind locul la coadă, apoi Iulian C. a scos un cuţit şi l-a înjunghiat pe celălalt tânăr în zona pieptului.

Cei doi nu s-ar fi înţeles care să cumpere primul produse. La scurt timp de la incident, poliţiştii au ajuns la faţa locului, l-au ridicat pe suspect şi l-au reţinut pentru 24 de ore. De asemenea, victima a fost transportată la spital, unde a fost operată.

Articolul precedent„Poveștile colorate ale Unirii”
Articolul următorZeci de infracţiuni, descoperite în câteva ore