Agenţii din cadrul Postului de Poliţie Leţcani, împreună cu agenţi ai Secţiei VIII de Poliţie Rurală Leţcani, au acţionat pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice şi pentru prevenirea neregulilor la regimul rutier.

Au fost controlate 49 de vehicule și au fost legitimate 38 de persoane. De asemenea, au fost date 28 de amenzi, în cuantum de 20.155 de lei.

Totodată, a fost reţinut în vederea suspendării un permis de conducere, fiind retrase trei certificate înmatriculare şi trei seturi de plăcuţe cu numere de înmatriculare.

Astfel, un tânăr de 27 de ani, din oraşul Podu Iloaiei, este cercetat penal, fiind bănuit de conducere fără permis, acesta fiind prins în timp ce conducea un autoturism pe DN 28, în localitatea Leţcani, fără carnet.

Mai mult, un bărbat de 30 de ani, din municipiul Iaşi, a fost prins în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 248B, în localitatea Leţcani, efectuând un transport de origine animală fără a avea actele prevăzute de legislaţia sanitar-veterinară în vigoare. Șoferul a fost amendat cu 2.700 de lei.

 

Articolul precedentGALERIE FOTO: Elevii ieşeni, preveniţi împotriva hărţuirii
Articolul următorGALERIE FOTO: Primarul a oficiat şapte căsătorii de Dragobete