Polițiștii ieșeni au confiscat, cu ajutorul câinelui de urmă Acada, peste 4.600 de țigări susceptibile a proveni din contrabandă

Astfel, oamenii legii au acționat în zona Pieței Agroalimentare Nicolina, în cadrul unui dosar penal privind fapte de contrabandă. Pe parcursul acțiunii a fost folosit câinele poliţist special antrenat Acada, care a semnalat existenţa unor produse de tutun în portbagajele a două autoturisme parcate în zona pieței. 

Ulterior, au fost identificate trei persoane cu vârste cuprinse între 28 și 37 de ani, care ar fi folosit cele două autoturisme pentru depozitarea ţigărilor susceptibile a proveni din contrabandă şi care ar fi fost destinate comercializării.

În cele două autoturisme au fost găsite 4.680 de ţigări de diferite mărci, fără timbru de acciză, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

De asemenea, cele două maşini au fost indisponibilizate, în vederea continuării cercetărilor. 

Mai apoi, o femeie de 31 de ani a fost reținută de polițiști pentru 24 de ore, aceastfiind prezentată Parchetului de pe Judecătoria Iași, care a dispus față de ea măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii situații de fapt.

Articolul precedentA făcut SCANDAL pe stradă: vezi ce a păţit!
Articolul următorControale pe străzile din Iaşi: ce au descoperit poliţiştii de la RUTIERĂ!