Andrew Tate, unul dintre frații arestați pentru proxenetism și viol, a transmis un nou mesaj din arest. Acesta a relatat discuția cu gardianul și a povestit cum numără zilele în închisoare.

„I-am spus gardianului închisorii că îmi place să stau singur și să mă uit la pereți. El a spus „Cred că vă bucurați de un alt tip de viață”. I-am spus că m-am răzgândit apoi i-am zâmbit. Mi-a închis fereastra și nu mi-a răspuns niciodată. Este adaptabil cel care supraviețuiește”, a scris Andrew Tate pe Twitter.

Într-un mail pe care îl trimite zilnic abonaților săi, Andrew a scris: „Închisoarea fie te sparge, fie te construiește. Închide-te în baie fără telefon sau laptop și încearcă să stai o oră. Sunt în ziua 42 și număr în continuare. Trebuie să te ții ocupat, distrat, la locul de muncă. Singura muncă pe care o pot face în această închisoare este să scriu lecții și planuri pentru studenții din Lumea Reală. Este adânc în mintea mea despre cum se fac banii. Oamenii săraci cred că a face bani este complicat. Nu este. Fiecare afacere funcționează pe aceleași principii. Fundamentele și principiile pe care fiecare miliardar le cunoaște, lucrurile care nu se predau la școală. Trebuie să realizezi, societatea SE PRĂBUȘTE atunci când nimeni nu construiește drumurile, nu face burgerii sau nu construiește mașini. Școala tradițională nu este concepută pentru a te face bogat, școala tradițională este concepută pentru a garanta că societatea poate funcționa. Nu toată lumea poate fi Elon Musk, nu toată lumea poate fi Jeff Bezos, dar oricine poate. Îmi scriu lecțiile pentru oricine are nevoie să devină grozav. Închisoarea a creat cele mai bune lecții despre a face bani pe care le-am scris vreodată. Am informat studenții din Lumea Reală cu ultimele mele revelații, ei învață în timp real. Amprenta noastră este peste tot, metodele de a face bani pe care le predăm sunt aplicate afacerilor din întreaga lume. Chiar dacă nu auzi cuvântul Tate. Imi vezi influenta peste tot. Și toți studenții mei se îmbogățesc ca urmare. Te voi învăța cum, dacă ești gata să asculți”, a scris Tate.

Articolul precedentHoroscop special. MERCUR intră în VĂRSĂTOR – Cum să profiți de noua energie, semnificațiile pentru fiecare zodie
Articolul următorO nouă ÎNȘELĂTORIE face victime printre șoferii români – Cum acționează tâlharii