Un bărbat de 40 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce oamenii legii l-au acuzat că a încercat să își omoare un musafir și l-a lovit pe un de-al doilea.

În urmă cu câteva seri, Stelică Marin, un sătean din localitatea ieșeană Moșna, de 40 de ani, și-a chemat doi amici să bea ceva. După ce s-au cinstit, între cei trei a izbucnit un conflict. Anchetatorii au precizat că lui Stelică i s-a năzărit că musafirii săi i-ar fi făcut ochi dulci iubitei lui. Individului i-a sărit țandăra și a început să își apostrofeze invitații.

La un moment dat, conflictul a luat amploare. „Inculpatul i-a aplicat victimei mai multe lovituri cu pumnul, cu o bucată de lemn și, mai apoi, cu o furcă. Victima a suferit, astfel, leziuni importante la nivelul capului, dar și fracturi costale”, au menţionat procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Cel de-al doilea invitat a încercat să îl calmeze pe Stelică și să aplaneze conflictul, dar a fost şi el lovit.

Autoritățile au fost anunţate despre producerea incidentului. La fața locului s-au deplasat echipaje medicale și de Poliție. Cei doi musafiri au fost preluați și transportați la spital.

În vreme ce una dintre cele două victime este în stare destul de gravă, cea de-a doua a fost, la rândul ei, internată. În cazul primului pacient, medicii au concluzionat că leziunile suferite i-au pus viața în pericol. Oamenii legii l-au ridicat pe suspect de acasă și l-au reținut pentru 24 de ore.

Procurorii au cerut ieri instanței arestarea preventivă pentru 30 de zile a individului, iar judecătorii au admis propunerea.

 

Articolul precedentIeşean, suspectat că şi-a ucis în bătaie propriul musafir!
Articolul următorDouă persoane din zona Moldovei, salvate în urma unei donări de organe