Caz șocant în Iași. O tânără de 20 de ani se zbate între viață și moarte la spital după ce a fost lovită în repetate rânduri cu ciocanul în cap de un angajat al Primăriei Iași! Agresorul în vârstă de 25 de ani o abordase pe un site de escorte pentru a întreține cu ea relații sexuale. Momentul în care bărbatul s-a îndreptat către apartamentul ei, a fost surprins de camerele de supraveghere. Individul a atacat-o fără milă chiar în momentul când femeia i-a deschis uşa. Urmează informații cu un puternic impact emoțional! 

Atacul sângeros a avut loc chiar la domiciliul fetei de 20 de ani care practica prostituția în apartamentul său. Ionuț Proca, angajatul primăriei, a racolat-o pe tânără pe internet, după care a stabilit când să se întâlnească. 

Individul a venit înarmat cu un ciocan, iar în momentul în care fata a deschis ușa, acesta s-a năpustit asupra ei. A lovit-o în repetate rânduri cu ciocanul în cap după care s-a făcut nevăzut.

Momentul în care agresorul s-a îndreptat către apartamentul ei a fost surprins de camerele de supraveghere.

Imagine

Femeia a fost găsită într-o baltă de sânge de către un bărbat care a sunat de urgență la 112. Victima a fost transportată la spital în stare critică, iar medicii sunt rezervați cu privire la șansele sale de supraviețuire.

Imagine

Ionuț Proca este angajat al primăriei Iași din anul 2022 la Biroul de Cooperare Transfrontalieră. Pe Facebook, acesta susținea că este asistent manager la Serile Filmului Românesc și că lucrează ca actor.

La scurt timp după atac, polițiștii l-au prins și l-au arestat pentru 24 de ore. Nu se ştie docamdată ce l-a determinat să recurgă la acest gest sau dacă îşi cunoştea victima. Dacă în urma anchetei se va dovedi vinovat, bărbatul riscă ani grei de închisoare. 

Sursa: Realitatea de Iasi

Articolul precedentPeste 2.000 de posturi în domeniul sanitar şi asistenţă socială, DEBLOCATE! Anunțul premierului
Articolul următorSURSE: Coaliția PSD-PNL reia discuțiile pentru stabilirea candidaților la alegerile europarlamentare. STRATEGIA politică