Poliţiştii au fost sesizaţi de către o femeie de 52 de ani, din municipiul Iaşi, despre faptul că a fost apelată pe telefonul fix şi pe telefonul mobil de către o persoană necunoscută, care s-ar fi recomandat ca fiind medic şi care, sub pretextul că o rudă ar fi suferit un accident rutier şi ar avea nevoie de o intervenţie chirurgicală, i-ar fi cerut suma de 20.000 de lei.

Persoana vătămată a conştientizat că se doreşte inducerea sa în eroare pentru obţinerea unui folos patriomonial injust şi a încheiat convorbirea.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de înşelăciune, iar cercetările continuă în vederea identificării autorului şi tragerii acestuia la răspundere penală. 

De asemenea, poliţiştii au fost sesizaţi de către o femeie de 43 de ani, din municipiul Iaşi, despre faptul că a fost apelată pe telefonul fix şi pe telefonul mobil de o persoană necunoscută, care s-ar fi recomandat ca fiind medic şi care, sub pretextul că o rudă ar fi suferit un accident rutier şi ar avea nevoie de o intervenţie chirurgicală, i-ar fi cerut suma de 7.500 de euro.

Persoana vătămată a conştientizat că se doreşte inducerea sa în eroare pentru obţinerea unui folos patriomonial injust şi a încheiat convorbirea. Şi în această cauză a fost întocmit un dosar penal. 

 

Articolul precedentCondamnat în urma unui ACCIDENT rutier
Articolul următorO instanță din Iași, pe primul loc în țară