Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni au descoperit la controlul de frontieră şi indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor un autovehicul căutat de  autoritățile din Olanda, din data de 10 martie a.c.

 

În data de 28 martie a.c., în jurul orei 01.40, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni – I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, un clujean, în vârstă de 38 de ani, conducând un autovehicul, înmatriculat în România.

Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a mijlocului de transport, colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Olanda la data de 10 martie a.c.

Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că în anul 2019 a achiziţionat autovehiculul plătind suma de 3.700 de euro şi nu are cunoştinţă despre faptul că mijlocul de transport este implicat în vreun litigiu.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar mijlocul de transport, în valoare de 35.000 de lei, a fost reținut în vederea continuării cercetărilor.

 

Sursa: Realitatea de Iasi

Articolul precedentSurprize de la meteorologi: Cum va fi vremea de Paște? Prognoza actualizată pentru perioada 27 martie – 24 aprilie
Articolul următorBrățări electronice, montate de polițiști