Un caz incredibil a ajuns vineri în atenția autorităților, după ce o femeie în vârstă de 72 de ani, din satul Boroșești, comuna Scânteia, a fost tratată de medicii ieșeni.

Conform doctorilor, E.I. a suferit un atac vascular cerebral sechelar și, în urmă cu două zile, acesteia i s-a făcut rău, femeia având și hemipareză pe partea dreaptă.

Din informațiile pe care le avem, bunica are nouă copii, care nu ar mai fi primit-o acasă. Când aceasta a fost dusă însoțită de Poliție, au primit-o, dar, după jumătate de oră, nora pacientei a solicitat din nou ambulanța, pentru că pacienta ar fi prezentat vărsături. În cursul serii de ieri, când au fost apelați, cei din familie nu au răspuns la telefon. În această dimineață, când au fost apelați de asistenta socială din localitate, ar fi spus că ei o primesc acasă. Acolo ar fi fost vorba despre o dispută între familie și Primărie, care nu le-ar mai acorda ajutor social pentru însoțitori”, a precizat vineri prof.univ.dr. Diana Cimpoeșu, coordonatoarea UPUSMURD Iași.

Pe de altă parte, autoritățile din comuna Scânteia au menționat că situația a fost rezolvată, femeia a fost primită în casă și că rudele vor beneficia în continuare de ajutorul social.

 

Articolul precedentCentru multifuncțional în zona Cicoarei, amenajat cu fonduri europene
Articolul următorIeșean scos din casa arzând de vecini. A fost la un pas de MOARTE!