Învingătoare cu 1-0 în manșa tur a optimilor Ligii Campionilor, Bayern Munchen și AC Milan au prima șansă la calificare.

Kylian Mbappe a marcat de două ori pentru PSG, dar golurile au fost anulate pentru ofsaid

Echipa germană a jucat în deplasare cu PSG. Singurul gol al meciului a fost marcat de francezul Kingsley Coman, care și-a făcut junioratul la PSG și a prins și trei meciuri la echipa de seniori, înainte de a pleca, în 2014, la Juventus.

În prima repriză, spectacolul a tercut pe planul secund, cele două echipe îngrijindu-se să nu ia gol. După pauză, Coman a marcat după o greșeală de marcaj a apărării lui PSG, după care gazdele au ieșit la atac.

Nici măcar introducerea lui Mbappe în minutul 57 nu a avut efect pe tabela de marcaj. Atacantul francez a înscris de două ori, în minutele 73 și 82, dar de fiecare dată golul a fost anulat pentru ofsaid (prima dată la el și a doua oară la Nuno Mendes, cel care a centrat).

Bayern a terminat meciul în inferioritate, Pavard fiine eliminat în minutul 90+2 pentru cumul de cartonașe galbene.

În celălalt meci al serii, AC Milan a învins pe teren propriu, tot cu 1-0, echipa engleză Tottenham Hotspur. Unicul gol a fost marcat de Diaz, în minutul 7, cu capul, din apropierea liniei porții, după doupă parade ale lui Fraser Froster.

Gazdele l-au avut titular în poartă pe românul Ciprian Tătărușanu. Acesta nu a avut prea mult de lucru, dar le-a dat emoții fanilor în minutul 59, când a simțit dureri la glezna stângă, în urma unui duel cu Clement Lenglet.

Manșa retur a ambelor meciuri are loc pe 8 martie.

 sursa: realitateasportiva.net

Articolul precedentS-a stabilit țara în care se va organiza următoarea ediție a Cupei Mondiale a Cluburilor
Articolul următorO vulnerabilitate a permis accesul la informații sensibile ale Toyota