Politistii de frontiera constanteni au aniversat astazi 141 ani de la infiintarea institutiei. Trupele speciale au facut o demonstratie de lupta si au fost prezentate noile vehicule de teren.

În timpul executării unei acțiuni specifice pe linia combaterii traficului cu autoturisme furate, agenții din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași au oprit în trafic un autoturism marca BMW 320D, înmatriculat în Marea Britanie, condus de cetățeanul român T.O., în vârstă de 46 de ani.

Existând suspiciuni cu privire la provenienţa mașinii, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare și au constatat că autoturismul este semnalat ca fiind furat, figurând ca bun căutat pentru confiscare, alertă emisă de către Marea Britanie de pe data de 5 aprilie.

Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat faptul că a cumpărat maşina la sfârşitul anului trecut de la o persoană din județul Bacău și nu știa despre situația juridică a vehiculului.

În cauză, poliţiştii de frontieră fac acum cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar autoturismul, în valoare de 71.400 de lei, a fost indisponibilizat la sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iași, în vederea stabilirii întregii arii infracționale și a tuturor persoanelor implicate.

Articolul precedentSpargere, într-o farmacie din Iaşi: suspectul, încătuşat
Articolul următorCâinele Acaia a descoperit un rezervor burduşit cu ţigări