Cinematograful Victoria va intra în perioada următoare în proces de modernizare. Aceasta ar urma să adăpostească cea mai mare sală multifuncțională din Moldova. Primarul Mihai Chirica a declarat că întâi se vor face reparații, iar ulterior se va construi o sală nouă, mai încăpătoare.

„ Cinematograful Victoria este al orașului și trebuie să ne bucurăm că-l avem. Sala o reparăm să o facem funcțională, după care, când o să avem cât mai mulți bani, o să facem una nouă-nouță, că trebuie o sală de măcar 1.000 de locuri. Sala are aproape 850 de locuri”, a spus Mihai Chirica.

În urmă cu două luni, managerul Ateneului Naţional Iaşi anunţa că, în luna septembrie a acestui an, Cinematograful Victoria ar putea fi redeschis publicului, renovarea clădirii urmând să se realizeze împreună cu „un partener privat“.

„Am avut o întâlnire cu un partener privat care s-a oferit să ne sprijine în renovarea Cinematografului Victoria. Dacă vom ajunge la un consens şi vom semna un acord de parteneriat care practic sună mai mult ca un contract de sponsorizare deoarece acest partener nu doreşte nimic de la Ateneu, nu are nicio pretenţie, ci doar să fim serioşi şi să reuşim să deschidem cinematograful“, spunea managerul Ateneului, Andrei Apreotesei.

Articolul precedentPolitehnica Iași vrea să aducă un jucător de la Milsami Orhei
Articolul următorSoluția jenantă găsită de primarul Mihai Chirica pentru lipsa creșelor trimite copiii la Hotel Municipal