Formația Politehnica Iași a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-1), partida disputată în această seară, în deplasare, în compania echipei Universitatea Craiova.

Ieșenii au bifat un nou meci în care au condus, dar nu au reușit să câștige.

Pe un teren foarte prost, elevii lui Teja nu fac un joc senzațional, dar știu să se apere bine și să închidă culoarele spre poarta lui Târnovanu, prima repriză fiind una anostă, cu puține faze de poartă.

Și atunci când reușesc să străpungă apărarea, șutul lui Ivan (‘9) trece pe lângă și Diallo îl blochează pe Mihăilă (’14).

La cealaltă poartă, șutul lui Platini este deviat în minutul 43.

Partea a doua, jocul curge după același scenariu. Oltenii presează, iar ieșenii se apără organizat, cu presing făcut mult în terenul advers.

Pe fondul dominării sterile a gazdelor, în minutul 70, ieșenii deschid scorul. Cristea se strecoară printre Bancu și Vătăjelu, primește o pasă de la Platini și îl execută pe Pigliacelli ieșit să-i închidă unghiul.

Teja sună din nou retragerea și inevitabilul ultimelor partide se produce. În minutul 82, Fortes restabilește egalitatea, înscriind cu capul din careu, după o lovitură liberă executată de pe partea dreaptă.

Se termină 1-1 încă un meci în care Poli conduce, dar nu este în stare să țină de rezultat.