O ieșeancă a fost pedepsită de către magistrați, după ce a fost acuzată că a încercat să facă moarte de om.

Judecătorii din cadrul Tribunalului Iași au dispus condamnarea Elenei C. 

„Instanța condamnă inculpata la pedeapsa principală de trei ani șpatru luni de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la omor. Dispune prelevarea de probe biologice de la inculpată, în vederea obţinerii şi stocării în Sistemul Naţional de Date Genetice Judiciare a profilului genetic. Menţine măsura arestării preventive luată față de inculpată. Obligă inculpata la plata către stat a sumei de 2.936,50 lei, cu titlu de cheltuieli judiciareau menționat ieri magistrații ieșeni. De asemenea, instanța a constatat că victima nu s-a constituit parte civilă în proces.

Sentința nu este definitivă, aceasta putând fi contestată.

Procesul ieșencei a început pe data de 20 decembrie 2017. Asta, după ce, în prealabil, mai exact pe data de 5 decembrie 2017, femeia fusese reținută și, ulterior, arestată preventiv.

Potrivit anchetatorilor, la începutul lunii decembrie a anului trecut, femeia a avut o dispută verbală cu soțul ei, moment în care aceasta a pus mâna pe un cuțit cu lama de 14 centimetri lungime și l-a înfipt în bărbat.

În urma incidentului tragic, victima a fost transportată la spital, unde a primit îngrijiri, iar medicii ieșeni au constatat că viața acesteia din urmă a fost pusă în pericol din cauza leziunilor suferite. 

Articolul precedent“Mascații” ieșeni au donat sânge
Articolul următorMagistrații ieșeni nu vor revocarea procurorului general