În perioada 1-2 aprilie a.c., la Galați, a avut loc ediția a III-a de Ultramaraton 24h, eveniment sportiv ce a presupus o probă de alergare pe teren accidentat, în pădurea Gârboavele, pe parcursul a 24 de ore, scopul fiind unul caritabil, în sprijinul copiilor.

La acest ultramaraton a participat și Cosmin, un polițist din cadrul Secției 3 Poliție Iași, care a parcurs, în cele 24 de ore de alergare, 102,4 km! Cu mici pauze de hidratare, refacere și schimbare a echipamentului.

Dorința de a veni în sprijinul copiilor care au nevoie de ajutor, pregătirea sportivă temeinică, rezistența psihică, precum și voința de fier, l-au determinat pe colegul nostru să termine cursa cu succes, atingându-și obiectivul de a alerga peste 100 de km!

Cosmin are 29 de ani, este absolvent al Școlii de Agenți de Poliție “Vasile Lascăr” Câmpina, promoția 2019, iar în prezent își desfășoară activitatea în cadrul Poliției Municipiului Iași – Secția 3 Poliție. 

Cosmin urmează să înceapă antrenamentele pentru participarea la următorul eveniment sportiv-caritabil, Ultramaraton Autism 24h, desfășurat pe nisipul din staţiunea Mamaia, în această vară. 

Colegii îi urează succes!

Sursa: Realitatea de Iasi

Articolul precedentVremea 5 aprilie – Revine iarna cu temperaturi extrem de scăzute – Unde sunt ploi și ninsori
Articolul următor34 de capete de acuzare pentru Trump! Cum a orchestrat schema ”catch and kill” pentru a face plăți ascunse