Ca în fiecare an, sărbătorile de iarnă sunt întâmpinate la Palas într-un decor de poveste, iar ieșenii sunt invitați joi, de la ora 19.00, la evenimentul special de aprindere a luminițelor de Crăciun.

Se vor reuni în jurul bradului amplasat la parterul Atriumului Palas, acolo unde își va face apariția și cel mai iubit bătrânel, pentru a împărți celor prezenți din energia și bucuria sa.

Anul acesta, Crăciunul este unul muzical la Palas, așa că și bradul este împodobit cu note muzicale dansatoare, o sumedenie de luminițe strălucitoare și ornamente elegante. Imensul brad are la bază și o scenetă amuzantă, cu animăluțe care susțin un concert de iarnă.

Aprinderea luminițelor va fi un moment special și pentru că va fi acompaniată de un concert extraordinar al Filarmonicii de Stat „Moldova” Iași. Melodii de sezon vor fi interpretate de orchestra simfonică și de Corul Academic „Gavriil Musicescu”, întregind atmosfera de sărbătoare. Instrumentiștii vor fi coordonați de dirijorul Bogdan Chiroșcă, în timp ce artiștii vocali vor cânta sub bagheta dirijorului Doru Morariu.

Pentru că prichindeii sunt cei care așteaptă cu nerăbdare Crăciunul, Palas le-a pregătit și mai multe surprize. De pe 6 decembrie, în Atrium, copiii vor avea prilejul de a fi muzicieni în trupa Moșului. Cu ajutorul realității augmentate, cei mici vor fi dirijorii unei formații aflate în concert, formată dintr-un urs polar, o vulpe, un pinguin, un ren și trei veverițe. Năzdrăvanii vor fi cei care aleg cum cântă prietenii lor virtuali, iar la final vor rămâne cu amintiri prețioase: o fotografie și melodia interpretată de trupa Moșului.

Întregul ansamblu s-a îmbrăcat în haine de sărbătoare. Steluțe aurii și nenumărate luminițe au împodobit Atriumul, iar brăduți ornamentali, ghirlande și scenete tematice de tip photo corner îi încântă pe clienți în periplul lor în căutarea cadourilor. Și plimbările în parcul Palas vor fi într-un decor desprins din basme, cu arcade luminoase pe aleile principale, copaci şi stâlpi îmbrăcaţi în beculeţe, o cutie de cadou și globuri supradimensionate. Decorațiunile sunt realizate și pictate manual, cu un design special conceput pentru ansamblul Palas și personalizate cu simboluri muzicale.

Articolul precedentInfractor, dus după gratii
Articolul următorToate clopotele din Moldova vor bate astăzi la prânz