Aeroportul Internațional Iași își continuă trendul ascendent în ceea ce privește traficul de pasageri. Potrivit datelor oficiale, numărul persoanelor care au tranzitat Aeroportul Iași în luna aprilie a ajuns la 102.211, cu aproape 11 % față de aceeași perioadă din 2018, iar comparativ cu luna martie a acestui an, creșterea este de aproximativ 8%.

„Traficul pe Aeroportul Iași este în continuă creștere, de aceea dorim să mulțumim tuturor pasagerilor care aleg serviciile noastre. Odată cu deschidea sezonului estival, vom asista la un flux tot mai mare de călători, fiecare lună de vară înregistrând câte 150.000 de pasageri. Cifrele de trafic vor fi creștere mai ales în perioada următoare datorită introducerii curselor charter chiar din această lună, spre destinații de vacanță în Egipt, Tunisia, Turcia și Grecia”, a declarat Cătălin Bulgariu, Director General al Aeroportului Internațional Iași.

Începând din această lună, pasagerii vor avea posibilitatea să călătorească, pentru prima dată de pe Aeroportul Iași, spre stațiuni din Egipt și Tunisia, folosind zborurile charter:

Iași-Hurghada (și retur), din 24 mai 2019, cu AMC Airlines (în fiecare zi de vineri

Iași – Enfidha (și retur), din 25 mai, cu Air Bucharest (în fiecare zi de sâmbătă)

De asemenea, ca în fiecare an, din orarul de zbor pentru acest sezon nu vor lipsi destinațiile de vacanță din Grecia și Turcia:

Iași – Heraklion (și retur), din 18 iunie 2019, cu Blue Air (în fiecare zi de marți)

Iași – Antalya (și retur), din:

28 mai 2019, cu Air Bucharest (în fiecare zi de marți)

6 iunie 2019, cu Onur (în fiecare zi de joi)

iunie 2019, cu Blue Air (în fiecare zi de luni și joi).

Articolul precedentTrasee de autobuze, deviate pentru efectuarea unor lucrări pe carosabil
Articolul următorDecizie aberantă: Ministrul de Interne vrea să-i ancheteze pe manifestanţii anti-PSD de la Iaşi