Compania de Transport Public Iași a anunțat că va deconta persoanelor care au început școala de șoferi pentru categoria D și doresc să se angajeze în cadrul societății.

Pentru a putea primi banii, viitorii angajați trebuie să respecte următoarele condiții: domiciliu stabil sau flotant în Iași sau zonele limitrofe (max.10km); vârsta minima 24 ani; 10 clase și certificat de calificare profesională; permis de conducere, minim categoria B; fără înscrisuri în cazierul judiciar; fără evenimente multiple și/sau grave în cazierul rutier; apt medical și psihologic; să nu mai fi beneficiat de contracte de școlarizare ca șofer autobuz/microbuz sau vatman; candidații vor încheia contract de școlarizare cu obligația de a lucra minimum 5 ani în profesia pentru care se califică; candidații vor prezenta un document autentificat notarial cu garant suplimentar pentru bună execuție a contractului de școlarizare.

„Compania își rezervă dreptul de a selecta candidații, dat fiind faptul că locurile sunt limitate. Suma maximă ce poate fi decontată este de 3.740 lei/cursant, valorile fiecăreia dintre activități având următoarele limite: școala de șoferi – 2.500 lei; aviz medical intrare în școală – 150 lei și examen psihologic intrare în școală – 70 lei; atestat profesional – 800 lei (CPI teoretic – 500 lei/ practic 300 lei), aviz medical angajare 150 lei, ex. psihologic angajare 70 lei. Decontul se face la momentul semnării contractului individual de muncă, pe baza documentelor fiscale justificative și a contractului de școlarizare, în limita sumelor alocate pentru fiecare activitate“, au precizat reprezentanții CTP Iași.

Articolul precedentRemedium, centru de învăţare inaugurat de Politehnică
Articolul următorLicitație pentru refacerea Spitalului de Recuperare