Unul dintre cei mai controversați miliardari ai planetei, George Soros ar controla părți întregi din mass-media din întreaga lume. Este concluzia unei analize realizate de Centrul de Cercetare Media, un organism american conservator de supraveghere a publicațiilor. Potrivit grupului, omul de afaceri a investit 32 de miliarde de dolari în organizații și personalități din media. 

 

Potrivit Centrului de Cercetare Media, George Soros a investit nu mai puțin de 32 de miliarde de dolari în organizații media și ar finanța unele dintre cele mai influente personalități publice de pe întreg globul.

Potrivit cercetătorilor, George Soros a investit sume uriașe în zona media pentru a-și promova ideile și opiniile privind așa-numita societate deschisă.

 

„Finanțarea sa l-a ajutat să stabilească legături cu unele dintre cele mai mari personalități media, care ajută la îndoctrinarea zilnică a milioane de oameni”, acuză cercetătorii. Grupul a găsit cel puțin 54 de personalități media proeminente care sunt legate de Soros prin organizațiile pe care le finanțează. Printre acestea se numără personalități precum Lester Holt, prezentatorul de la NBC Nightly News și Sally Buzbee, editorul executiv al Washington Post. 

Articolul precedentCel mai bun aliment pentru sănătatea creierului: De ce îl recomandă neurologii
Articolul următorSingurul aliment la care să NU renunţi niciodată dacă vrei să slăbeşti