Municipalitatea ieșeană a stabilit data scadentă a termenului de plată a celei de-a doua tranșe din anul 2018 pentru principalele impozite și taxe locale.

Reprezentanții Direcției Generale Economice și Finanțe Publice Locale (DGEFPL) a municipiului Iași au arătat că scadența pentru plata impozitului pe clădiri, impozitului pe teren sau a impozitului pe mijloacele de transport este pe data de 1 octombrie 2018. În condițiile în care 30 septembrie 2018 este zi nelucrătoare și, conform legii, termenul se prelungește până la prima zi lucrătoare inclusiv, s-a decis ca data limită să fie prima zi a lunii octombrie.

„Neplata până la această dată, inclusiv a obligațiilor scadente, atrage după sine majorări de întârziere și silește organul fiscal la declanșarea executării și aplicarea măsurilor efective de executare. Precizăm că plățile pot fi făcute prin virament prin Trezoreria municipiului Iași, beneficiar muncipiul Iași, în numerar și cu cardul la casieriile DGEFPL, prin serviciul de acceptare a cardurilor la plată – comerțul electronic securizat denumit e.Comert sau prin intermediul sistemului național electronic de plată – Ghiseul.ro) online a impozitelor și taxelor utilizând cardul bancar”, susțin reprezentanții municipalității ieșene.

Articolul precedentCentru de Excelenţă pentru copiii din mediul rural
Articolul următorPrimăria Iași cumpără 2.000 de lămpi solare